WayV 威神V 'Action Figure' Performance Video

26 бер 2021
4 717 827 Переглядів

🎬'秘境 (Kick Back)' MV: ukworld.info/main/v-deo/a85n1YG11Yd8fHk.html​
WayV's 3rd mini album "Kick Back" is out!
Listen and download on your favorite platform: smarturl.it/WayV_KickBack​​
WayV Official
www.weibo.com/WeiShenV​​​
ukworld.info​​​
instagram.com/wayvofficial​​​
www.tiktok.com/@official_wayv​​​
twitter.com/wayv_official​​​
facebook.com/WayV.official​​​
www.vlive.tv/channel/A01BE3​​​
#WayV​​​ #KickBack​​​ #秘境​​ #威神V​​​ #WeiShenV​

КОМЕНТАРІ
  • Part dejun candu bgt

    Aisyah Januar SartopoAisyah Januar Sartopo5 годин тому
  • lissoooyaalissoooyaa5 годин тому
  • This is getting better and better everytime listening

    SAVE MARK FROM EGGSSAVE MARK FROM EGGS6 годин тому
  • still streaming y'all !!

    luwinstluwinst6 годин тому
  • MASTERPIECE Just agree, guys

    Ummsulaim UtepovaUmmsulaim Utepova6 годин тому
  • St eləməkdən ötrü darıxmışdım. Klaviatura i.lətməyi belə unutmuşam

    Ņéø Ģøť MÝ BáĆĶŅéø Ģøť MÝ BáĆĶ6 годин тому
  • thats songs great. SO addicted.

    Ivy LimIvy Lim6 годин тому
  • Webon no lo pongan en X2😢✋

    La novia De viktorLa novia De viktor6 годин тому
  • Aduh, partnya Dejun enak bgt tolonggg

    Meaningful RoutinesMeaningful Routines7 годин тому
  • 4,8M? LET'S CHUUGOOO

    Maria Adriani Wirasty Laju ; 7HMaria Adriani Wirasty Laju ; 7H7 годин тому
  • 4,7M lets go to get 5M ASAP! FIGHTING! ^^

    yoona Luvyuyoona Luvyu7 годин тому
  • Anak gw ganteng bgtttt

    Linda Nor SyifaLinda Nor Syifa8 годин тому
  • the one who dislike prob have no taste in music- joking. nah i ain't.

    Kim JungwooKim Jungwoo8 годин тому
  • I'm an action figure... Brahhhh

    Sinta MurtiSinta Murti9 годин тому
  • ai~~~~~

    el syasel syas9 годин тому
  • St3am1ng sambil hafalan, meskipun bhs Mandarin susah banget buat dihafal😭 gūjì huáiyí xuānhuá honey, honey, honey, lit the fire (swipe, swipe, swipe) xiànshí shè xià guānkǎ shēngjíle yǒngqì jiěsuǒ mèngxiǎng yǐnxíng xiàn chuānguò shēntǐ mìngyùn shǒuxià shēn bù yóujǐ yīnyǐng xià yǎnjīng kāishǐ táobì miànjù xià bèi gūdú zhēbì zài yīngxióng mànhuà lǐ chóngbài suǒyǒu xiǎng yào fēi de qídài rénmen hàipà de pòhuài shì bù zài lìnsè de ài i'm an action figure you know i'm an action figure jumpin' on stages, outrageous hànwèi nǐ de màoxiǎn hé zhìrè i'm an action figure no, it can't stop me, i'm tougher make your dreams higher, show your desire yíngdé quán shìjiè like the winner so drippy, so drippy, so drippy see you nodding and you know it's so drippy, it's so drippy, so drippy, so drippy get it poppin' so drippy, so drippy jiùsuàn suìyuè tuìqùle wǒ de qī shǒuzhe nǐ de mèngjìng yě bùcéng lí qù dāng nǐ yǒngyǒu gèng duō xīn'ài de wánjù wǒ hái huì jìdé nǐ gěi wǒ de míng shāng yuè tòng reaching the truth wǒ de zhànchǎng zài méi rén zǒu de lù yībù bù established wánměi de yǎnchū huó zài nǐ xīndǐ shēn chù and never lose zài yīngxióng mànhuà lǐ chóngbài suǒyǒu xiǎng yào fēi de qídài rénmen hàipà de pòhuài shì bù zài lìnsè de ài i'm an action figure you know i'm an action figure jumpin' on stages, outrageous hànwèi nǐ de màoxiǎn hé zhìrè i'm an action figure no, it can't stop me, i'm tougher make your dreams higher, show your desire yíngdé quán shìjiè like the winner so drippy, so drippy, so drippy see you nodding and you know it's so drippy, it's so drippy, so drippy, so drippy get it poppin' so drippy, so drippy dàng yèmù jiànglín (dàng yèmù jiànglín) wǒ shì nǐ de designer (xīngkōng lǐ de designer) dǎzào cuǐcàn de huíyì (feeling good, feeling great, yeah) shíxiàn nǐ suǒyǒu mèngjìng děng nǐ sūxǐng juéjiàng shì tiānshēng de yǔyì huà pòle zhè tiānjì nìfēng ér xíng woo, ah! to be free ràng bīnglěng de guǐjī xiè xiàle wèijù xíngyǐngbùlí oh, yeah i'll be on your side as your only one i'm an action figure, action, action i made that dream, i made that dream i'm an action figure you know i'm an action figure jumpin' on stages, outrageous hànwèi nǐ de màoxiǎn hé zhìrè i'm an action figure no, it can't stop me, i'm tougher make your dreams higher, show your desire yíngdé quán shìjiè like the winner so drippy, so drippy, so drippy see you nodding and you know it's so drippy, it's so drippy, so drippy, so drippy get it poppin' so drippy, so drippy

    Shinta Amellia VZShinta Amellia VZ9 годин тому
    • tapi lidahku selalu bilang "shishishishishishi" TT

      el syasel syas9 годин тому
  • they DID NOT have to go this HARRRRDDDDDDDD

    Quendrix MartinezQuendrix Martinez9 годин тому
  • Ttak tttak tak ttak ttak Pretttt

    Bungkus GorenganBungkus Gorengan10 годин тому
  • ok but xiaojun and win win omg- me? dead

    milkywaymilkyway11 годин тому
  • NO DEJO DE ESCUCHAR "GET IT PAPI" KSJKSJKSJKS

    Cerian MnCerian Mn11 годин тому
    • PERO- EN QUE PARTE HJFURUXRDYTYJ

      Sunoo DebutSunoo Debut10 годин тому
  • NO SÉ PORQUE RAZÓN ESTOY ESCUCHANDO A TODO VOLUMEN CON LOS AUDÍFONOS ACTION FIGURE, PERO ES UNA EXPERIENCIA ESTÉTICA INIGUALABLE, SI FUMO ALGO SERÍA TREMENDO VIAJESOTEEEEE

    Cerian MnCerian Mn11 годин тому
  • TREMENDA JOYA ADICTIVA

    Cerian MnCerian Mn11 годин тому
  • miss u guys

    sky •sky •11 годин тому
  • ok but Ten in a ponytail is a god tier concept

    Suhani JainSuhani Jain12 годин тому
  • Ten, you are very good. I really like your dancing I will follow your performance.

    A.JumpalaA.Jumpala12 годин тому
  • I cant believe this was Xiaojun's apple hair before... In lucas Vlog.. He was so cute there 🍎🍎😊😊😊

    Queen INGQueen ING12 годин тому
  • why nobody talks about Xiaojun's beautiful voice?

    LittleMy肖俊LittleMy肖俊14 годин тому
  • me : watching it again but its 3:45 a.m

    Anwesha PhukonAnwesha Phukon14 годин тому
  • Man Winwin's voice is addictive SM you better give him more lines

    Jul1n3 M.Jul1n3 M.15 годин тому
  • to the person that added the elephant sound effect in the beginning: what were you on and where can I buy it?

    random personrandom person16 годин тому
  • qalqalahnya dejun T_T

    heyy0tiny'니니heyy0tiny'니니16 годин тому
  • selamat pagiii jodoh saya, qian kun 🤩

    snowkun whitesnowkun white16 годин тому
  • Pregunta seria ¿porque es tan adictiva?, gran trabajo por los idols y el trabajo de cámara e edición wow esta a otro nivel pese a ser un escenario sencillo

    The Score MéxicoThe Score México16 годин тому
  • TREMENDO TEMAZO

    l love kpopl love kpop17 годин тому
  • net not

    Diyah ViftaDiyah Vifta17 годин тому
  • Xiaojun’s part= me dead

    JiminechiJiminechi17 годин тому
  • why is there only a performance version

    Riyan BilimoriaRiyan Bilimoria18 годин тому
    • This song is a bside from their mini album Kick Back

      SAVE MARK FROM EGGSSAVE MARK FROM EGGS6 годин тому
    • Because it is their b-side track

      JI MAJI MA10 годин тому
  • Love ittt

    Mariam RaedMariam Raed18 годин тому
  • Things that i strongly notice in this performance: -yangyang gets many screentime as he should. He absolutely ATE this performance up! -center hendery is so underrated. He is center material, tbh. -winwin, omg, his aura shook that entire parking lot and building, especially when he is in the center. -kun, xiaojun, and ten vocals are wayzennies’ BIGGEST FLEX! But kun’s is my favorite. -lucas’ existence is very dominant, oh yes he is always the most stand out one.

    Taeyong & kun’s patienceTaeyong & kun’s patience18 годин тому
    • Kun is so fine here, tbh

      Neptune Yo!Neptune Yo!12 годин тому
    • your pfp haaaa I love it

      WayV SimpWayV Simp17 годин тому
  • This badass song deserves an MV and SOTY, periodt.

    Taeyong & kun’s patienceTaeyong & kun’s patience19 годин тому
  • Candu bnget ama QalQalah ny dejun🤧

    dinar nilasaridinar nilasari19 годин тому
    • QALQALAH DONG

      Taeyong & kun’s patienceTaeyong & kun’s patience19 годин тому
  • i love it and them

    anna loves honeyanna loves honey19 годин тому
  • Soy la única que escucha en el min 2:21 que Ten dice "dame sushi"? 😂

    Karla Montserrath Vital OrdoñezKarla Montserrath Vital Ordoñez19 годин тому
  • yangyang's vocals just hit different

    Arya ChaturvediArya Chaturvedi20 годин тому
  • hendery eres el amor de mi vida pspsps

    Hwang DaniHwang Dani20 годин тому
  • esta canción es demasiado adictiva.

    Hwang DaniHwang Dani20 годин тому
  • Are these idols??

    Kummaraguntla SrinivasKummaraguntla Srinivas20 годин тому
    • Yes they are....wayV is a chinese sub unit of NCT

      JI MAJI MA10 годин тому
    • just look at their faces that should be your answer lmao

      ArdaArda15 годин тому
    • what do you mean? this is Wayv the Chinese subunit from nct Lucas and Ten are also in SuperM

      WayV SimpWayV Simp17 годин тому
  • Candu parah

    silvsilv21 годину тому
  • no puedo estudiar con esta cancion puesta JDFGDSHJ

    Yamna ValenzuelaYamna Valenzuela21 годину тому
    • MOOD *

      Hwang DaniHwang Dani20 годин тому
    • MOOF

      Hwang DaniHwang Dani20 годин тому
  • I'm addicted to Xiaojun part (〒﹏〒)

    Na JiHanNa JiHan21 годину тому
  • I love WayV ❤

    Mayra MarquezMayra Marquez21 годину тому
  • Title track we never had 😩

    Ella AlvarezElla Alvarez21 годину тому
  • hi everyone i am new fans here support from iDOLLA ) can you reaction DOLLA song??

    hanna hannahanna hanna21 годину тому
  • i don't listen to WayV that much but Action Figure is good! if there's any recommendations you can recommend some songs :)

    softwhispersssoftwhisperss22 години тому
    • Love Talk, Nectar, Take Off, their bsides are good also: Bad alive, After Midnight, Horizon, All for love, Dream Launch

      SAVE MARK FROM EGGSSAVE MARK FROM EGGS5 годин тому
    • All bside song of kick back mini album

      WINWIN BEST BOY !!!WINWIN BEST BOY !!!13 годин тому
    • Please also try listening to these b-sides: Domino King of Hearts Say It All for Love Horizon :)

      GelGel16 годин тому
    • addition: leonidas by yangyang and kun

      snowkun whitesnowkun white16 годин тому
    • Love talk Take off Kick back Ten's solo songs Dream in a dream and New heroes Moonwalk

      WayV SimpWayV Simp17 годин тому
  • Let's Go 10M!!

    MaxMax22 години тому
  • Really like this

    Tamara SitorusTamara Sitorus22 години тому
  • So coolllllll🔥

    abdul halexabdul halex23 години тому
  • 널 좋아하는건 행복한 일이다 💛

    baby baby-t-tbaby baby-t-t23 години тому
  • Candu bgt

    Sabrina Aulia prameswariSabrina Aulia prameswari23 години тому
  • WayVの色気がすごい😭

    さっちゃんさっちゃん23 години тому
  • 最高すぎる! NCT2020きっかけでWayVの動画も色々見るようになった日本人です。 NCT最高!NCT127最高!NCT DREAM最高!WayV最高!

    さっちゃんさっちゃん23 години тому
  • 2:04

    Aira ArkadewiAira Arkadewi23 години тому
  • Lucas's deep voice will be the death of me

    164 Chandrika Bisht164 Chandrika BishtДень тому
  • xiaojun part really made me fall in love 😭😭😭

    Sabrina IsaSabrina IsaДень тому
  • Winwin's voice ✨

    카일라카일라День тому
  • Partnya xiaojun candu banget parah

    Apricilia Putri adindaApricilia Putri adindaДень тому
  • qian kun, i love you

    Dilara GültekinDilara GültekinДень тому
  • i listen this everyday lol like a skincare routine

    sicheng gfsicheng gfДень тому
  • menuju 5M yuhuuu semangat

    Linda Nor SyifaLinda Nor SyifaДень тому
  • Confirmemos que Action Figure es un temazo sisi

    hy6ckhy6ckДень тому
  • this song issa bop

    yuliayuliaДень тому
  • Dejun qalqalah gadak obat😩

    Nabila SyahiraNabila SyahiraДень тому
  • Been waiting for my husband to come home from work now just realized that he went filming a performance video with his mates

    Nabilah Mufidah HudayaNabilah Mufidah HudayaДень тому
    • Haha 😂

      SAVE MARK FROM EGGSSAVE MARK FROM EGGS5 годин тому
    • omgksjcfjcj reoilllll

      KPOP ONLYKPOP ONLYДень тому
  • Ахуенная песня

    arina13arina13День тому
  • I miss wayv so much I love them as an artist I can listen to them and watch them dance all day

    Manik RakshanManik RakshanДень тому
  • adds public comment: everyone loves Xiaojun

    XiaojunStreღmXiaojunStreღmДень тому
  • I love this song, Xiexie wayv

    Yumii fillYumii fillДень тому
  • Lucas neomu swag vibe

    onnie dindaonnie dindaДень тому
  • 1:08 🥺💞..

    Parvathi BinuParvathi BinuДень тому
  • 😍🇮🇳

    vikram sathevikram satheДень тому
  • 1:08 akhi dejun with qolqolah🧚‍♂️

    AnindyaAnindyaДень тому
  • I don't even know WayV, i've never heard a song of them, i found this song for superstar SM and jeez i love it

    Camila OwOCamila OwOДень тому
    • WayV is a chinese sub unit of NCT

      JI MAJI MA10 годин тому
  • Imagine Lisa dance this song🤯🥶

    Zoro TotoroZoro TotoroДень тому
  • People around me wearing suits: dont look good Wayv wearing suits: look good af

    Yuna AlazbaYuna AlazbaДень тому
  • I'm here 3 times a day, I just can't help watching this video

    Maryam davoudniaMaryam davoudniaДень тому
  • i want yangyang's outfit

    White ÉtoileWhite ÉtoileДень тому
  • konten nya nct masih numpuk kak, pusing aku mabuk konten 😤

    Maria Adriani Wirasty Laju ; 7HMaria Adriani Wirasty Laju ; 7HДень тому
    • @mellifluous wkwk bisa jadi kak

      Maria Adriani Wirasty Laju ; 7HMaria Adriani Wirasty Laju ; 7H7 годин тому
    • @mellifluous minus staff hahaha 😭

      WINWIN BEST BOY !!!WINWIN BEST BOY !!!День тому
    • Konten anak WayV jarang banget:), tapi gak papa. Memang kendala bahasa ini mah.

      mellifluousmellifluousДень тому
  • the hip thrusts!!

    jisung's momjisung's momДень тому
  • 😮😮😮

    Placida AvilaPlacida AvilaДень тому
  • 02:31 ಥ‿ಥ

    WINWIN BEST BOY !!!WINWIN BEST BOY !!!День тому
  • add a public comment

    Diyah ViftaDiyah ViftaДень тому
  • WayV in business suits really hits different.

    s k a r e u ts k a r e u tДень тому
  • Kecanduan part dejun

    Park Su-jiPark Su-jiДень тому
  • Keep streaming! road to 5M!! so drippy so drippy

    Hannah NavarezHannah NavarezДень тому
  • Just a fact: Action Figure can be our SOTY

    Hannah NavarezHannah NavarezДень тому
  • 3:10 I thought they were saying "soulja b" this whole time lol.

    bong bong drr go brrrbong bong drr go brrrДень тому
  • should've been the title track..

    bong bong drr go brrrbong bong drr go brrrДень тому
  • I can't unhear that give it papi

    snowkun whitesnowkun whiteДень тому
  • Lagu candu bgt❤️

    Elma SalpianiElma SalpianiДень тому
  • 601.995

    otter dreamerotter dreamerДень тому
UKworld