Reconstructie: de onthullende telefoongesprekken van MH17-hoofdverdachte

11 кві 2021
489 094 Переглядів

Een van de hoofdverdachten in het MH17-proces was urenlang niet op de hoogte van het feit dat de separatisten in Oost-Oekraïne een Boeing hadden neergehaald. Ze dachten eerst dat het ging om een ‘Soesjka’, een gevechtsvliegtuig. Dat blijkt uit afgeluisterde telefoongesprekken van één van de hoofdverdachten in het onderzoek, Sergej Doebinski.
Deze audiotapes heeft Nieuwsuur in handen. In totaal gaat het om duizenden telefoongesprekken die Doebinski voerde in de maanden juli en augustus 2014: voor, tijdens en na de ramp met vlucht MH17. Het geeft een gedetailleerd beeld van de rauwe werkelijkheid van de oorlog in Oost-Oekraïne.
Het onderlinge wantrouwen wordt zo groot, dat de MH17-verdachten elkaar de huid vol schelden en zich geen raad weten met het wapen dat vlucht MH17 neerschoot.
Bekijk hieronder onze reconstructie op basis van de afgeluisterde gesprekken.
#MH17 #verdachten #audiotapes
-----------------------------------------------------------------------------------
Lees hier een uitgebreide reconstructie aan de hand van de Doebinski-tapes: nos.nl/l/2376245
Meer lezen over de audiotapes en de verantwoording van ons onderzoek?
Check: nos.nl/nieuwsuur/artikel/2376244-verantwoording-mh17-reconstructie-nieuwsuur.html
Gert-Jan Dennekamp ging de afgelopen jaren veel naar Oekraïne, op zoek naar de MH17-verdachten: ukworld.info/main/v-deo/r9KHz2yV2qJ3d4U.html en belde ook bij ze aan: ukworld.info/main/v-deo/aamKpnu0t46pg6M.html

КОМЕНТАРІ
 • Waneer gaan Nederlandse politie even deze mensen aanhouden of word het weer bij verstek veroordeeld

  hardcore4lifehardcore4life9 днів тому
 • Boeven

  Alfred UbelsAlfred Ubels11 днів тому
 • Als het westen zich niet had bemoeid dan was er nooit een haard geweest in dat gebied en was dit ongeval ook nooit geweest!!! Met name de heer Timmermans toendertijd minister stond daar op het plein te demonstreren voor de vrijheid van Oekraïners. Als er door de hulp van het westen geen coupe was gepleegd , was dit nooit gebeurd!!! Vreselijk wat er gebeurd is.

  Nasir HosseiniNasir Hosseini12 днів тому
  • Het doden van 298 passagiers van het MH17 verkeersvliegtuig door middel van een zware Russische AA-raket afgeschoten door het invasieleger van de Russische Federatie is een oorlogsmisdaad. Maar daar lijk jij niet al te zwaar aan te tillen.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude2 дні тому
 • Zweden heeft erkend dat de PCR-test niet kan aantonen of iemand besmettelijk is. Het Zweedse RIVM Folkshälsomyndigheten schrijft op haar website: “De PCR-technologie die wordt gebruikt om virussen te detecteren, kan geen onderscheid maken tussen virussen die cellen kunnen besmetten en virussen die zijn geneutraliseerd door het immuunsysteem.” “Daarom kan deze test niet worden gebruikt om te bepalen of iemand besmettelijk is. Het RNA van virussen kan vaak weken (soms maanden) na de ziekte worden opgespoord, maar dat betekent niet dat je nog steeds besmettelijk bent,” aldus het instituut. Een persoon moet ook klachten hebben, zoals bijvoorbeeld koorts, om iets te kunnen zeggen over het risico op besmetting. Het testen van mensen zonder klachten is dus volkomen zinloos. Eerder oordeelde een Oostenrijkse rechtbank al dat de PCR-test ongeschikt is om besmettingen aan te tonen. Er werd toen gesproken van een ‘sensationeel vonnis’.

  Yep AchternaamYep Achternaam12 днів тому
 • poep in je hoofd ......................neem een ander in de maling

  Kenny GoedgaanKenny Goedgaan13 днів тому
 • Geachte redactie, Voor een boek dat ik schrijf over het MH17-proces ontvang ik graag antwoord op de volgende vragen: * Nieuwsuur heeft gesprekken laten horen die zouden zijn onderschept door de Oekraïense geheime dienst SBU. In deze tijden van deep-fake heeft het mij verbaasd dat Nieuwsuur de inhoud daarvan volledig voor waar aanneemt. Ik begreep van Gert-Jan Dennekamp dat Nieuwsuur de taps niet technisch heeft laten onderzoeken op manipulaties. Mijn vraag is waarum dit niet is gebeurd en of Nieuwsuur van plan is dit alsnog te gaan doen. * Een door Gert-Jan Dennekamp geïnterviewde commandant Som heeft verklaad dat hij een gevechtsvliegtuig heeft gezien. Die verklaring is niet opgenomen in de uitzending van Nieuwsuur. Burgerjournalist Stefan Beck heeft Nieuwsuur om een reactie gevraagd, maar ik constateer dat hij geen duidelijk antwoord heeft gekregen. Vandaar opnieuw de vraag aan Nieuwsuur: Waarom heeft Nieuwsuur de verklaring van commandant Som weggelaten uit de uitzending? * Rudy Bouma heeft tegenstrijdige verklaringen afgelegd over foto's gemaakt in Donetsk ter controle van de veronderstelling dat daar een Buk-Telar heeft gestaan. In de ene tweet zegt hij dat hij de foto's zelf heeft gemaakt. In de andere tweet zegt hij dat hij ze heeft laten maken. Ik wil graag van hem weten: 1) Hoe verklaart hij de tegenstrijdigheid in zijn verklaringen? 2) Wie heeft de foto's gemaakt? 3) Hoe kwam hij zo snel tot de conclusie dat de foto van de Buk op Prospekt illicha in Donetsk was gemaakt? 4) Heeft hij daarover contact gehad met Bellingcat? 5) Hoe kwam hij zo snel aan foto's van de locatie? (c) Eric van de Beek

  Tano KorridiTano Korridi16 днів тому
  • Wat blijft. De exploderende BUKraket die de 298 inzittenden van het MH17 vliegtuig doodde is afgeschoten door het in Oekraïne strijdende invasieleger van de Russische Federatie.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude13 днів тому
 • Dear editors, For a book I am writing about the MH17 process, I would like to receive answers to the following questions: * Nieuwsuur has reported conversations that have been intercepted by the Ukrainian secret service SBU. In these times of deep-fake, it has surprised me that Nieuwsuur fully accepts its content as true. I understood from Gert-Jan Dennekamp that Nieuwsuur did not have the taps technically examined for manipulations. My question is why this has not happened and whether Nieuwsuur intends to do this after all. * A commander Som interviewed by Gert-Jan Dennekamp has stated that he saw a fighter plane. That statement was not included in the Nieuwsuur broadcast. Citizen journalist Stefan Beck has asked Nieuwsuur for a response, but I conclude that he has not received a clear answer. Hence the question to Nieuwsuur again: Why did Nieuwsuur omit Commander Som's statement from the broadcast? * Rudy Bouma has made contradictory statements about photographs taken in Donetsk to verify the assumption that a Buk-Telar may have been there. In one tweet, he says that he took the photos himself. In the other tweet, he says he had them received. I would like to know from him: 1) How does he explain the contradiction in his statements? 2) Who took the photos? 3) How did he so quickly conclude that the photo of the Buk on Prospekt illicha in Donetsk was taken? 4) Has he been in contact with Bellingcat about this? 5) How did he get photos of the location so quickly? (c) Eric van de Beek

  Tano KorridiTano Korridi16 днів тому
 • Нихуя не понял, но было интересно.

  niduoe streniduoe stre16 днів тому
 • Старый скажет что-то типа - я в домике, это не считается. В обще на самом дели в стране полный капец, всю верхушку, все правительство можно смело лес валить отправлять. А некоторых, не будем показывать пальцем, можно расстрелять без суда и следствия, страна знает своих "героев" в лицо.

  Nuarro NoirNuarro Noir16 днів тому
 • Waarom kopen jullie nep comments ?

  Ajde Cao MusicAjde Cao Music16 днів тому
 • 😮😮😮

  Ajde Cao MusicAjde Cao Music16 днів тому
 • Waarom is de foto van Poelatov in zwart-wit, terwijl hij het jongst van iedereen lijkt?

  Opaaq0Opaaq016 днів тому
 • очень хорошо, но хоть-бы русские субтитры пустили...конечно там понятно все, в переговорах, а вот что дядечка в очках говорит?

  JoannaJoanna16 днів тому
  • Русские субтитры в настройках видео. Настройки/субтитры/перевести/русский.

   S KS K6 днів тому
 • Is de onderste steen al boven?

  MAN NiaMAN Nia17 днів тому
  • Ja, hoor. Al jaren. Poetin is de 298voudige MH17moordenaar. Het was zijn raket.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude17 днів тому
 • Ik heb vernomen dat Gert Jan daar rondliep met een kruiwagen. Zo kon hij zichzelf en zijn enorme stalen ballen namelijk beter verplaatsen.

  Zim ZimmaZim Zimma17 днів тому
 • Ik heb het idee dat de comments fake zijn

  Peter BlokPeter Blok17 днів тому
 • I'm always curious, why telling about MH17 they always forget about previous accidents. Russians hit another 14 aircraft items before they shot passenger plane. And Russians admitted that fact. But the 15th one they denied. And naïve westerners are still thinking: hm..... who could it be? s.wsj.net/public/resources/images/WO-AT108A_UKRAI_G_20140723171509.jpg And now we have continuation of the story. Russians are concentraining forces on the Ukrainian border. And nobody cares.... Until Russians kill another portion of 300 people. Even if they kill another 20000 Ukrainians.

  Mark VlasenkoMark Vlasenko17 днів тому
 • TRUE!!!

  Mykyta KravchenkoMykyta Kravchenko18 днів тому
 • Wacht dit is van een week geleden ik dacht een paar jaar

  CrazyZombie1743CrazyZombie174319 днів тому
 • Нихуя не понял, но было интересно.

  bodoti qwiubodoti qwiu19 днів тому
 • Фашики-россияне, распространите это видео, среди жильцов вашего ЖЭКа(Упр. компании), как вы это любите!

  liberatorliberator19 днів тому
 • 5:50 A theme for Kjell - Prachtig nummer!

  minij hooiminij hooi20 днів тому
 • Dat is de grootste leugen die ik ooit heb gehoord. telefoongesprekken. Ik vraag me af hoe hij deze gesprekken kreeg van Russische telefoonmaatschappijen die de Russische regering omzeilden. en zelfs het meest opvallende aan de gesprekken is duidelijk dat het goed gerepeteerd is. de video is bedoeld voor ongeschoolde mensen.

  ПелигримПелигрим20 днів тому
 • Putin is the killer

  ObeObe20 днів тому
 • Lekker boven oorlogsgebied vliegen,dat kost minder dan om vliegen

  Herman SchijfHerman Schijf20 днів тому
  • Die 298 doden. Eigen schuld, dikke bult?

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude20 днів тому
 • Это благодаря закону Яровой там можно легко вытащить все телефонные разговоры?

  mikin liroumikin lirou21 день тому
 • Het was een straaljager die dat vliegtuig neerschoot

  Roy van BeusekomRoy van Beusekom21 день тому
  • Nee, jôh. Hoe kom je daar nou bij?

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude21 день тому
 • Graag mensen van Bijlmer ramp zo herinneren. Arme mensen zijn vermoord door Israëlische piloot. Daarnaast heeft Nederland alles proberen te wissen. Vuile medemoordenaars. Putin en Israil hebben geen verschil

  Onur TopuzOnur Topuz21 день тому
 • Journalist zijn en dan met russische of oekrainiers bemoeien.. is spelen met je leven.. goed staal journalisitiek dat wel

  Diesel smokeDiesel smoke21 день тому
 • Now the guilty must be punished. Or Europe, when happen a nuclear strike on Kiev, express "concern" like always?

  Major TomMajor Tom22 дні тому
 • очень хорошо, но хоть-бы русские субтитры пустили...конечно там понятно все, в переговорах, а вот что дядечка в очках говорит?

  Ask to seduce MissAsk to seduce Miss22 дні тому
  • ukworld.info/main/v-deo/b7l-3KaZl3uKamw.html

   Sultan KamysbayevSultan Kamysbayev21 день тому
 • MH zeuventien

  Robert KammingaRobert Kamminga22 дні тому
 • Goed onderzoek en duidelijke presentatie. Men heeft een BUK laten komen om vijandelijke vliegtuigen uit de Oekraïne uit de lucht te schieten. De vraag is natuurlijk hoe het komt dat er een passagiers vliegtuig uit de lucht is geschoten en natuurlijk waarom.

  Gerard van EerdenGerard van Eerden22 дні тому
 • Wel apart hoeveel bot accounts er reageren in de comments. En apart hoeveel er in het Russisch gereageerd word op een nederlandse video (maar dat valt nog wel te verklaren door de inhoud)

  guppo26guppo2622 дні тому
 • dit was toch al jaren geleden bekend alleen de berechting van de daders wordt belemmerd door putin

  Jw PoeschmannJw Poeschmann22 дні тому
 • Nieuwsuur. Ik ben blij dat jullie bestaan, als je vergelijkt met fakenews NOS en rotnieuws.

  RedaSkateboardRedaSkateboard22 дні тому
 • Allemaal leugens van nieuwsuur

  PatriotPatriot22 дні тому
  • Ben jij een PoetinFascist?

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude22 дні тому
 • Heel goed gemaakt, eigenlijk zou er van deze video nog een tweede online moeten komen met russische ondertiteling.

  soinhu foitusoinhu foitu23 дні тому
  • reportage.

   Ask to seduce MissAsk to seduce Miss22 дні тому
 • 😳

  uri9977uri997723 дні тому
 • Als je deze video gelooft heb ik een brug in Londen voor je in de uitverkoop.

  Mohammed Al-KaabiMohammed Al-Kaabi23 дні тому
  • Toch, na jouw kanaal te hebben bekeken, schat ik dat jij wel duizend keer goedgeloviger bent dan ik.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude23 дні тому
 • Het Westerse verhaal is nep. Vertrouw de mainstream media en overheid niet.

  Mohammed Al-KaabiMohammed Al-Kaabi23 дні тому
  • Ik kies dit. Ik vertrouw jou niet.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude23 дні тому
 • Je weet dat ze de waarheid vertellen wanneer ze je na 7 jaar nog steeds proberen te overtuigen van hun gelijk

  WhiteRabbitWhiteRabbit23 дні тому
  • @WhiteRabbit Ik weet het. Jij houdt van Poetin.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude22 дні тому
  • @Philip Groenewoude Jij gelooft dat de Russische geheime dienst hem niet had kunnen doodmaken als ze wilden? Wat een kinderachtig wereldbeeld

   WhiteRabbitWhiteRabbit22 дні тому
  • @WhiteRabbit Poetin is een SchoftenDespoot. Momenteel is hij zijn belangrijkste politieke opponent aan het doodmartelen. Dat na een staatsmoordaanslag met zenuwgif. Een aanslag die Navalny op het nippertje heeft overleefd. Maar nu is hij ten dode opgeschreven, Poetin geniet ervan om de foltering zo lang mogelijk te laten duren. Poetin is geen held, hoe kom je er bij dat ik dat zou denken?

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude23 дні тому
  • @Philip Groenewoude Poetin is niet zo'n grote held als je misschien denkt maar goed. Het enige wat ik weet is dat het officiële verhaal onbewezen is.

   WhiteRabbitWhiteRabbit23 дні тому
  • @WhiteRabbit Doorgestoken kaart? En daar is de meerderheid van de nabestaanden van overtuigd? En Poetin is een toffe gast?

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude23 дні тому
 • Россия - ПРЕСТУПНИК! Путин - убийца. Правильно его Байден назвал. Но кроме этого, он еще и ЛЖЕЦ! Знал ведь с самого начала, кто сбил Боинг, но ЛГАЛ!

  RoynrollerRoynroller23 дні тому
 • ukworld.info/main/v-deo/b6p4rZnVu2lrp6c.html

  MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaalMH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal24 дні тому
  • @MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal Ja, jôh Zegt dat wat over mij? En wat precies zegt dat over mij? Kan jij dat vertellen?

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude23 дні тому
  • @Philip Groenewoude Dat zegt ook wel iets over jouw , als je zonder onderzoek te doen op 18 juli al wist wie erachterzat.

   MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaalMH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal23 дні тому
  • @MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal Ja, het stikt hier van de KremlinTrollen die leugenpropaganda rondstrooien. MH17-leugenaars, sinds 18 juli 2014 kan ik daar bijzonder slecht tegen.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude23 дні тому
  • @Philip Groenewoude zei degene die bijna op elke reactie reageerd

   MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaalMH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal23 дні тому
  • @MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal Wat origineel. De 'wat je zegt ben je zelf' truc. Het feit dat je 4 keer dezelfde link naar je eigen UKworld maakseltje hier plaatst met elke keer dezelfde eigen reactie erbij maakt van jou een Troll.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude23 дні тому
 • What was the role of the Chinese spy satellite who crossed the area at the moment the MH-17 Boeing was crossing Ukraine airspace? CPMIEC a Chinese defense company made already in 2011 a modern built version of the older Ex-Sovjet SA-11 Gadfy the one that was seen on the pictures. Check out the CPMIEC HQ-16/LY-78( export version). The missile launching system was the same as the original Russian one but only with longer pipes modern technology and with a range of 59.000 feet instead of the limited 30.000 ft target of a classic SA-11. The HQ-16 is a combined missile system of the SA-11 and the hypertechnological SA-17 Grizzly In 2014 Pakistan 🇵🇰 ordered that missile defense system but the million dollar question is why he has been deployed in Ukraine and were the Russian authorities responsible ? Or wad MH-17 a Chinese revenge of the destruction of the MH-370 were 14 Chinese citizens were killed...

  NightBird 707NightBird 70724 дні тому
 • Onrust zaaier ze willen dat we door draaien en oorlog voeren #greedfall

  BobslagQpaluBobslagQpalu24 дні тому
 • Lange Frans has left the chat

  LeroyEngelgeerLeroyEngelgeer24 дні тому
 • Mag ik vragen van welke partij/organisatie Nieuwsuur de tapes heeft ontvangen ?

  S Rahmani JamnaniS Rahmani Jamnani24 дні тому
 • Хорошо, что это было опубликовано, но непонятно, почему только сейчас?

  mijuo rouimijuo roui24 дні тому
  • всё очень просто. СБУ служба брехни украины опять села в лужу с феками для суда о Безлере. Теперь суд сливает записи на проверку, так как боится разоблачения очередного фейка, который может попасть в решение суда и его обнулить.

   Андрей ЛапинАндрей Лапин22 дні тому
 • Leuke inspiratie van modern warfare 2

  H. Y.H. Y.24 дні тому
 • Какая ложь!

  Billi BonsBilli Bons24 дні тому
 • Ah word geen tyfus gedaan man 2014 ofzo was dit gebeurt? Zwak is de Europese uni zo lang moeten duren

  IAM FROM THE NETHERLANDSIAM FROM THE NETHERLANDS24 дні тому
  • IAM FROM THE NETHERLANDS IAM FROM THE NETHERLANDS Lijkt mij stug.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude24 дні тому
 • Ik ben een goede collega verloren, ik zal het altijd blijven volgen. Ga zo door Nieuwsuur!

  A’DAMA’DAM24 дні тому
 • We hadden toch rond die tijd trammelant met rusland... Daar is je "antwoord" ;)

  JAYJAY24 дні тому
  • Geen kut gelooft wat hier “zomaar” op een harde schijf staat. Blij zijn dat er zoveel onschuldigen dood zijn? Jij wel.

   HerbHerb24 дні тому
 • Спасибо за работу!

  Soinas DoyiSoinas Doyi24 дні тому
 • Wat een bullshit deze mh17

  oznnoznn25 днів тому
 • U

  Connie De LaatConnie De Laat25 днів тому
 • Wie heeft de opsplitsing van de ukraine veroorzaakt in de eerste plaats? Wie heeft geholpen, en zelfs financieel gefaciliteerd om een zittende democratische President Yanocovitch weg te jagen omdat deze pro Rissisch was? Waar alles ten oosten van de Dnjepr pro russisch is, Russisch praat en hun taal af ging pakken? Probeer dat eens in België? De Marxistische Europese expansie “Unie”!!! DAAR ligt de oorzaak en gevolg, in Brussel!!

  Heinz HekoHeinz Heko25 днів тому
  • Oekraïne en België? Appels en Peren!

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude25 днів тому
 • Interessante manier van ondertitelen wel. Goed onderzoek, informatief! Hoop dat er voor de nabestaande toch nog het e.e.a. aan verduidelijking kan komen.

  bssni touirbssni touir25 днів тому
 • Journalistiek van de bovenste plank. 💯☝🏼👏🏻

  Kaniel OutisKaniel Outis25 днів тому
 • Als die debiel nou eens wist dat hij zichzelf kon storen. Hmmm

  Jorik De LeeuwJorik De Leeuw25 днів тому
 • Ik heb 37.473 russen in de kast. Hoeveel heb jij er?

  Jorik De LeeuwJorik De Leeuw25 днів тому
 • MH17 🔄 MH370 !!! DO YOUR FCKNG RESEARCH! SITES DIE BEWIJZEN PLAATSEN MET FOTOS VAN DE NEPPE NAGEMAAKTE WRAKSTUKKEN WORDEN VERWIJDERD! AMERIKA HEEFT OEKRAÏNE GEBRUIKT OM EEN OORLOG UIT TE LOKKEN MET RUSLAND. WANT DAT WILLEN ZE... TERING BILDERBERG/SKULL&BONES

  CE-22CE-2225 днів тому
  • @CE-22 Duidelijk. Jij bent een KremlinTroll.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude25 днів тому
  • Rusland heeft btw allang al een vernieuws beter buk raket systeem. Het oude buk raket waarmee zou zijn geschoten heeft oekraine al jaren geleden overgekocht.. skere honden

   CE-22CE-2225 днів тому
 • Sprakeloos, ik ben ontroerd door de doorzettingskracht

  MartijnMartijn25 днів тому
 • Zaazl

  Rishendrick KoeimanRishendrick Koeiman25 днів тому
 • Als de pro-Russische separatisten zeggen dat zij een Oekraïns vliegtuig hebben neergeschoten moeten daar toch ook wrakstukken van zijn gevonden?

  EdwardEdward25 днів тому
 • En brengt al deze gesprekken al die dode mensen terug nee dit is gewoon politiek

  Oome WillemOome Willem25 днів тому
 • По этим переговорам суд уже признал их монтажом из разных источников. Безлер дал показания и его признали невиновным.

  irastorm 007irastorm 00725 днів тому
  • Хорошо, что это было опубликовано, но непонятно, почему только сейчас?

   beedsj roiuebeedsj roiue24 дні тому
 • Боже, какой тупой фейк СБУ слила этим пропагандонам! Hector Reban в твиттере не оставил и камня на камне от этой нарезки из разных разговоров в разные даты с разными собеседниками про разные самолеты. Пешите исчо.

  Tano KorridiTano Korridi25 днів тому
  • @Main "выфсёврети выфсёврети вывсёврети". Вот и весь ваш набор.

   Tano KorridiTano Korridi8 днів тому
  • ​@Tano Korridi "выфсеврёти"- это же про россиян обычно говорят. Вам уже и расследование организовали и суд начался, а вы все повторяете мантру "выфсеврёти". И параллельно сами продолжаете врать.

   MainMain8 днів тому
  • @Main //не повторной// ахаха, а была первая?

   Tano KorridiTano Korridi8 днів тому
  • @Main кроме "выфсеврёти" аргументов больше нет?

   Tano KorridiTano Korridi8 днів тому
  • @Tano Korridi приведите мое утверждение, я ничего не утверждал, вы и так смогли наврать. Приведите в каком месте на последнем заседании было отказано в проведение экспертизы (не повторной, а вообще), цитату, таймкод, на выше усмотрение.

   MainMain8 днів тому
 • Как то многое не стыкуется. Идеальное качество звука. Матерящийся Гиркин. Кто в это поверит?

  Alexandr SivkovAlexandr Sivkov25 днів тому
  • Здесь - нет.

   Alexandr SivkovAlexandr Sivkov14 днів тому
  • @Alexandr Sivkov поделитесь?

   Tano KorridiTano Korridi20 днів тому
  • @Tano Korridi я для себя давно сделал выводы, тк внимательно следил за информацией непосредственно в 14 году. Но он не понравится обеим сторонам.

   Alexandr SivkovAlexandr Sivkov20 днів тому
  • Читайте Hector Reban в твиттере, это все склейка, нарезка и монтаж разных разговоров, разных дат про разные самолеты. Как и с "записями Безлера", короче.

   Tano KorridiTano Korridi25 днів тому
 • Nou Nederland vergiftig even die idioten

  Erik VisserErik Visser25 днів тому
 • Дякую!

  foopyu noouifoopyu nooui25 днів тому
 • Видос для иностранцев

  mvn.sarmvn.sar25 днів тому
 • Die sirgay lijkt echt op een fucking kleuter

  VicVic25 днів тому
 • please Russian translation

  Viktor MirViktor Mir25 днів тому
 • Ik vond het altijd al raar dat Oekraïne bij de Europese unie kon komen. Ook na dit probleem met Rusland. Ik blijf erbij dat de luchtvaart een grove fout heeft gemaakt door over een oorlogsgebied te vliegen. Ik blijf Oekraïne verdenken van het probleem. Ik denk ook dat het een kat en muis spel is geweest en het alle ergste wat er maar kan gebeuren is dat er dan onschuldige burgers zijn vermoord. Of het nou een ongeluk is geweest of niet, hoop ik dat de onderste steen boven water komt! Heel veel sterkte voor de slachtoffers. Hopelijk krijgen ze gerechtigheid maar in deze wereld kijk ik nergens meer raar van op als het niet gebeurd.

  KwarkusmodiusKwarkusmodius25 днів тому
 • 260 Rusians dislike this video.

  Yellow BirdYellow Bird25 днів тому
 • Russia nazi

  Маке АзбергенМаке Азберген26 днів тому
 • Ik heb zelden zo'n lulverhaal gehoord als dit. Elke keer wordt er wel weer iets bedacht om het 'verhaal' van de BUK raket te ondersteunen terwijl de BBC ter plekke was op de dag van het 'ongeluk' en uit de monden van de dorpsbewoners optekende dat het een straaljager van de Oekrainse luchtmacht was die MH17 uit de lucht schoot. De beelden hiervan zijn alleen nog op Bitchute terug te vinden. 'deleted BBC MH17' De reden waarom Omzigt zoveel gedoe kreeg met zijn getuige daarvan. 1 ding weet ik 100% zeker. De waarheid komt boven tafel en koppen gaan rollen!

  Frankie SaysFrankie Says26 днів тому
  • @Philip Groenewoude Alle politieke wereldleiders want ze zitten allemaal in deze 'con game'

   Frankie SaysFrankie Says25 днів тому
  • "De waarheid komt boven tafel en koppen gaan rollen!" De kop van Poetin gaat rollen. Een aangename gedachte.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude26 днів тому
 • Er missen een hele hoop stukjes in deze aflevering. Komt er een vervolg met het gehele plaatje? Ik mis de 2 vliegruigen die in zelfse vluchtroute worden gebracht en 1 zijn transponder uit zet. De lijken die een sterke formaldahyde geur hadden. De autosporen nog voordat her onderzoek en opruimen was begonnen, ondanks het verlaten gebied. En zo waren er nog meer verdachte omstandigheden. Een journalist heeft de beelden uitgelekt waarin dit allemaal aan bod komt

  Jeffrey ZanoniJeffrey Zanoni26 днів тому
  • @Jeffrey Zanoni Gelul. Uit welk land komt jouw paspoort?

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude26 днів тому
  • ​@Philip Groenewoude Dan heb je niet goed opgelet in deze aflevering. De soldaten vertellen hetzelfde verhaal als dat het puin liet zien; een jet heeft het vliegtuig beschoten en waarschijnlijk neergeschoten. Media vertellen er niets over. Ook dat wordt niet onderzocht en niet breed gedragen in de media. Het resultaat blijft hetzelfde, maar het is belangrijk om de volledige waarheid boven tafel te krijgen. Ook het feit dat de onderzoekscommissie tegengewerkt is vraagt om een stevige aanpak om toch het hele verhaal boven water te krijgen. Het riedeltje waar Rusland altijd de schuldige is vind ik wat eenzijdig en kortzichtig.

   Jeffrey ZanoniJeffrey Zanoni26 днів тому
  • Ach, verhaaltjes. Wat blijft. Het op 10 km.hoogte vliegende MH17 toestel is neergestort omdat er dichtbij een Russische raket explodeerde die afkomstig was van het op de grond strijdende invasieleger van de Russische Federatie . Alle 298 inzittenden komen om het leven. Hoofddader van deze massamoord is Poetin. Het was zijn oorlog, het was zijn BUKraket.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude26 днів тому
 • Russia intervenes in the fighting. Russia has political influence over the separatists. Does the one he fucking bear at all? What separatists, what influence? These are Russian troops without identification marks. Management directly from Moscow

  Arkady SladkoffArkady Sladkoff26 днів тому
 • Сделайте, пожалуйста, субтитры на русском языке

  Аня ЦыляАня Цыля26 днів тому
 • Voor het gemak zeker even vergeten dat de BUK-TELAR op de animatie film van het JIT in werkelijkheid op die foto precies de andere kant op reed? Bij 04:41 van die uitleg zie je dat de dikke dieselwalm rechts, dus uit de achterkant van het voertuig geblazen wordt. Het voertuig rijdt in werkelijkheid dus van rechts naar links door het beeld. Tevens staat het voertuig op de achterste rijbaan wat de baan voor rechts naar links in beeld is. En niet te vergeten zie je de schuine kant van het onderstel van de BUK-TELAR aan de rechter kant, wat inhoud dat het voertuig van rechts naar links in beeld rijdt. Het JIT beweert echter in hun zelfgemaakte animatie dat de BUK-TELAR van links naar rechts heeft gereden en verzint daarbij een complete rit die kennelijk nooit heeft plaats kunnen vinden omdat een BUK-TELAR in werkelijkheid niet kilometers lang achteruit kan rijden op de openbare weg. De chauffeur van een BUK-TELAR heeft geen zicht op wat er zich achter zijn voertuig bevind. Bij achteruit manoeuvreren staat er een collega buiten het voertuig aanwijzingen te geven. Het is dus niet mogelijk om blind kilometers achteruit te hebben gereden. Onze Bellingcat en het JIT hebben tegen het volk aantoonbaar gelogen. Bron: ukworld.info/main/v-deo/icxqyYKbsXqci3U.html Bij 04:41 foto BUK-TELAR.

  Peter Van den BergPeter Van den Berg26 днів тому
  • @Peter Van den Berg Geniet er maar lekker van, van deze 'overwinning'.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude25 днів тому
  • @Philip Groenewoude Nou niet echt. Jij reageert immers nog steeds. 🤗

   Peter Van den BergPeter Van den Berg25 днів тому
  • @Peter Van den Berg Jouw herhaaldelijk geplaatste MH17 desinformatie, jouw pro-Poetin leugenpraatjes van UKworld verwijderd? Scheelt mij weer tijd en energie.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude25 днів тому
  • @Philip Groenewoude Vijf pogingen gedaan om de lijst met bronvermelding van getuigen te plaatsen. Vijf keer verwijderd. Kijk Philip. Dat is nou desinformatie. Desinformatie door Censuur. Foxwild wordt je er van!😡🤮

   Peter Van den BergPeter Van den Berg25 днів тому
  • @Peter Van den Berg schreef: "En wat ook blijft zijn de honderden ooggetuigen die op video verklaart hebben twee gevechtsvliegtuigen te hebben gezien op het moment dat de MH17 naar beneden kwam." Desinformatie!

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude25 днів тому
 • it is sad that people believe everything the mainstream media says conversations have been researched and put together just like image-matrial belingcat

  W JJW JJ26 днів тому
 • Kijk dit soort nieuws hebben we op tv nodig!

  NotMadAtchaNotMadAtcha26 днів тому
 • Грустно все это в правительствах постсоветских стран сидят трусы. Правда к сожалению не только в постсоветских (но в них исключительные)... З.Ы. Трусы, в том смысле, что они боятся признать ошибки.

  Георгий АнаньевГеоргий Ананьев26 днів тому
 • It is sad that so many innocent people died because someone wants to show his muscles and play in war. How Russians easily give such weapons to another country territory to kill other people that they call brothers. Why this world allows such people live and young kids in plane should die with scary death 😭😭

  odessaRoadsodessaRoads26 днів тому
 • Russia sponsors terrorists

  Jack DanielJack Daniel26 днів тому
 • Gaan ze rutte. En Alexander arresteren

  john te Meermanjohn te Meerman26 днів тому
 • OCTANS(OCTA), IS THE NEW SAFEMOON

  JujujJujuj26 днів тому
 • Nieuws uur komt altijd met real content, naar waarheid verteld en bovenal altijd een goede research en nice gemonteerd!! Keep up the good work.

  Faar AmsterdamFaar Amsterdam26 днів тому
  • ukworld.info/main/v-deo/j52gmae21KymoWQ.html&feature=emb_title Ja maar het belangrijkste wordt weggelaten door Nieuwsuur..

   T dehaanT dehaan23 дні тому
 • Mensen beseffen echt niet hoe deze wereld werkt

  Shawn ChickeringShawn Chickering26 днів тому
 • Good job, guys! Many thanks from Ukraine!

  Фрол МедвепутФрол Медвепут26 днів тому
 • 9:39 : blyat betekent geen kanker zooi . Blyat betekent neuken

  Collin BoschCollin Bosch26 днів тому
 • de eigenaar van de vliegtuig zegt niet voor niets dat het een politieke showproces is!!! Waarom accepteer jij dat niet. Ik ben noch Rus of noch Oekraïniër, waarheidsvinding voor de onschuldige slachtoffers in de MH17 is het minste wat we kunnen doen. De CIA en MI6 spelen een heel heel smerig spel op de wereldtoneel. Kijk maar wat ze in Irak, Syrië, Libië enz. gedaan hebben!!! Bij het beëindigen van de koude oorlog beloofde de president van Amerika, Bush senior, dat de Navo niet zou opschuiven naar het oosten!! Nato is wel inmiddels opschoven naar het oosten , waarvoor?? Wie bedreigd wie??? Het westen bedreigd Rusland!! Msm liegt ons altijd voor. We worden al één jaar gegijzeld om corona, ik hoor nergens kritische media!! Ze hebben zich geprostitueerd aan de macht!!!

  Only the truth Nothing but the truthOnly the truth Nothing but the truth26 днів тому
  • @Only the truth Nothing but the truth KT!

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude26 днів тому
  • @Philip Groenewoude Ik ben onafankelijk Jij bent een trol van de Nato. Beter gezegd jij hebt jouw geweten aan de kant gezet om de Nato plezieren voor paar centen.

   Only the truth Nothing but the truthOnly the truth Nothing but the truth26 днів тому
  • @Only the truth Nothing but the truth Duidelijk. Jij bent een KremlinTroll (KT)!

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude26 днів тому
  • @Philip Groenewoude Ik verdoe mijn tijd met jou, jij hebt ongeacht wat dan ook één doel: Rusland belasteren. Jochie, zonder Rusland sprak jij nu frans, wie versloeg Napoleon? Zonder Rusland sprak jij nu duits, Rusland heeft de aller grootste offers gebracht om Hitler op de knieën te krijgen. Maar dit allemaal ontstijgt jouw niveau!!! Nato heeft heel veeeeeel bloed aan haar handen: Afghanistan, Libië, Irak, Syrië......

   Only the truth Nothing but the truthOnly the truth Nothing but the truth26 днів тому
  • @Only the truth Nothing but the truth KremlinTroll!

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude26 днів тому
 • 🤣🤣🤣🤣

  NeuronNVNeuronNV26 днів тому
 • All this is not new. The Dutch make it look like as it is new. In the first few days after the Boeing went down the German Secret Service brought tapes out. But the Dutch wouldn't listen and started there own investigation. Because denying lots of evidence their investigation took unnecessary years. They must be a shamed!

  The Black HandThe Black Hand26 днів тому
  • Holland should be shamed of a lot of things! Stupid sheep country

   AncietyAnciety24 дні тому
 • Het komt door de luchtvaart maatschappij die vliegen over oorlogsgebied toelaat. Ze hadden beter moeten weten. Wie uiteindelijk het uit de lucht schoot zal me wat. Ik neem die lui niet kwalijk dat ze iets uit de lucht schieten (al hebben ze het gedaan of niet). Wat ik overigens raar vind is dat ze die BUK weg halen want ze zullen waarschijnlijk nog steeds vanuit de lucht aangevallen worden. Maar goed, ze willen in ieder geval niet hebben dat zij er voor aangekeken worden. Dan nog, als ik die seperatisten/Russen was zou ik gewoon die BUK laten staan en nog meer materieel halen. Maargoed, ik ben van geen partij natuurlijk. En ik zit gewoon hier. Maar toch, om die steeds maar naar die Russen te wijzen levert niets op. Sterker nog er is economische schade ontstaan omdat wij geen export kwijt konden aan ze. En een bekoelde relatie. Het is aan de luchtvaart autoriteiten om er voor te zorgen dat het gebied waar overheen wordt gevlogen veilig is. Dus als er naar iemand gewezen moet worden zijn zij het wel. Verder is het totaal geen zaak van Nederland wat er gebeurd in Ukraine, slecht een strategisch belang tegenover Rusland. Rusland die begrijpelijk al die toenadering die Ukraine zoekt bij NATO totaal niet fijn vindt. Als er al wat gebeurd dan is het waarschijnlijk Rusland die die twee provincies in oost Ukraine annexeerd. Verder zullen ze alles weg willen schieten wat op ze af komt. Ik verwacht geen 3e wereld oorlog zolang ze niet op andere plekken Rusland binnen vallen. Veel plezier allemaal, dat kan, maar dan moet je wel goed nadenken waar je de vliegtuigen over heen laat vliegen. Ik heb geen zin in bommen op mn kop hier, dus doe wat je doet, maar blijf lekker weg bij mij. Wie het ook is... Groeten, Jeff

  Jeff JeffersonJeff Jefferson26 днів тому
  • @Jeff Jefferson L*L.

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude26 днів тому
  • @Philip Groenewoude Ik zal jou is uit de lucht schieten... Het is de luchtvaartautoriteit die schuldig is. Als jij een gymzaal in loopt waar iedereen druk zit de spelen met ballen moet je niet raar staan kijken als je met een bal wordt geraakt.. Groeten, Jeff

   Jeff JeffersonJeff Jefferson26 днів тому
  • @Jeff Jefferson Lul!

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude26 днів тому
  • ​@Philip Groenewoude Ja je kan wel met de meute meepraten, maar dan ben je gewoon een zombie. Je moet kijken naar wie de eindverantwoordelijke is. En dat is volgens mij de luchtvaartautoriteit. Zij gaven immers toestemming om daar te gaan vliegen. Ze hadden beter moeten weten. Ik vind het zelfs logisch dat de rebellen luchtafweer hebben gehaald om op grote hoogten te kunnen raken. Dat er vervolgens een boeing wordt neergehaald... Tja. En wie het is geweest tja.. Maargoed. De luchtvaartautoriteit dus. Maar daar hoor je niemand over. Iran haalde zelf ook een boeing naar beneden. Zij schoten zelf omdat ze dachten dat het wat anders was. Dat laat maar weer zien dat het zomaar kan gebeuren. En dus vind ik het niet kwalijk dat de lui die hebben geschoten dat hebben gedaan. Was het de BUK, nouja ze zeggen bewijs te hebben. Maargoed, als ze al meteen in de hoek gaan staan met we wijzen naar Rusland en niet naar de luchtvaartautoriteit die toestemming gaf om te vliegen. Moet ik dan de bevindingen met "een korrel zout nemen"?? Daar komt ook nog een keer bij, ook al is die BUK gehaald. Stel die BUK heeft het gedaan, dan is het dus de persoon die schoot met de BUK en misschien het team van de radar. En dus niet de personen die de BUK hebben gehaald om hun troepen te verdedigen. Je kan er ook niet aan afleiden dat de BUK was gehaald met de bedoeling om een boeing uit de lucht te halen. Dat ze verder geen zin hebben in een rechtzaak snap ik ook wel. En eerlijk berecht worden door een land die er al zo tegenover staat. Dat kan je ook vergeten (toch?? (dat zal er wel gedacht worden)), naast alle tijdverspilling die het meebrengt. Iedereen weet wel dat er een boeing is neergegaan. En dat is al allemaal "erg" genoeg. Daarmee is eigenlijk alles opgelost. En dat er vervolgens zo een heksenjacht op gang komt en allerlei sancties is gewoon "oorlog voeren met Moskou". Ga maar kijken wie er ging over het vrijgeven van dat luchtruim boven Ukraine. Dat is je schurk die je zoekt. En die zal waarschijnlijk weg komen met: Dit was naief van me en sorry... Verder niets. Dat dus. Groeten, Jeff

   Jeff JeffersonJeff Jefferson26 днів тому
  • "Wie uiteindelijk het uit de lucht schoot zal me wat." Lul!

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude26 днів тому
 • 2 weken voordat vlucht HM17 werd neergeschoten. Was er een Oekraïens transportvliegtuig op 7km hoogte neergeschoten!!! Die gene die besloten om het luchtruim open te houden voor burgerluchtvaart worden niet vervolgt!

  OdytjeOdytje26 днів тому
  • @Philip Groenewoude : Wie wil weten wat er in de EU gaande is betreft Anti Corona demonstraties. Moet anno nu de Russische media van Putin volgen. Onze media zwijgt! Die Russen die de raket hebben afgevuurd. Zijn net zo schuldig als de managers die besloten het luchtruim open te houden boven een OORLOGSGEBIED! Op 7km hoogte een transportvliegtuig neerhalen. En dan burgerluchtvaart op 10km laten doorvliegen. Onder het mom van. Dat is veilig?????? Ga jij maar fijn mee met de haat vd EU richting Rusland. Trump Putin collusion. Whahahahaha! Linkse dombo’s!

   OdytjeOdytje25 днів тому
  • De hoofddader, de 298voudige moordenaar Poetin verdient het meer om vervolgd te worden. Wedden dat jij, Poetinvriendje dus, het daar niet mee eens bent?

   Philip GroenewoudePhilip Groenewoude26 днів тому
 • Waarom is iedereen Russisch in de comments?

  VincentVincent26 днів тому
  • Мы все ненавидим Путина, и ждем от Вас помощи в борьбе с ним!

   Станислав КСтанислав К26 днів тому
  • Omdat dit een beschuldiging is tegen Rusland.

   S KS K26 днів тому
UKworld